PRAVNA OBVESTILA

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine ZNARAVO.SI so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini ZNARAVO.SI. Pogodba o nakupu (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ZNARAVO.SI in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

CENE V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene na spletni strani so izražene v evrih (EUR) in ne vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Ponudnik lahko spremeni ceno artikla v ponudbi brez predhodnega obvestila. Ponudnik prodaja izdelke odplačno; v primeru, da je izdelek pomotoma naveden kot brezplačen, ponudniku ni potrebno dati tega izdelka uporabniku brezplačno.

IZKLUČITEV ODGOVORNOSTI

Vsebina spletnih strani znaravo.si je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Z NARAVO, Meta Medved s.p., ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh in ni odgovorno za občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Z NARAVO, Meta Medved s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2019 Z NARAVO, Meta Medved s.p.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani znaravo.si, so v zakonsko dovoljenem okviru (ZASP – Zakon o avtorskih is sorodnih pravicah) predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja

Z NARAVO, Meta Medved s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas pisno:

Z NARAVO, Meta Medved s.p., Koroška cesta 61a, 2360 Radlje ob Dravi

ali na email: info@znaravo.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani znaravo.si

PRAVICA DO ZAVRNITVE

Če ponudnik meni, da uporabnik krši veljavno zakonodajo ali škodi interesom spletnih mest, ki jih upravlja ponudnik ali njegova pridružena ali hčerinska podjetja, lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila prekliče, spremeni, začasno ali trajno prekine ali razveljavi naročila ali članstvo uporabnika, vključno z dostopom do katere koli vsebine na spletni strani za določenega uporabnika.

PRITOŽBE IN SPORI

Podjetje Z NARAVO, Meta Medved s.p., z veseljem spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov ter se po vseh močeh trudi izpolnjevati vse svoje dolžnosti. V primeru, da iz takšnih ali drugačnih razlogov ne izpolnimo vaših pričakovanj, nam pošljite pisno pritožbo, preko prek e-poštnega naslova info@znaravo.si Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Z NARAVO, Meta Medved s.p.. bo v petih delovnih dneh potrdila, da je prejela pritožbo, sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnavala in ga vseskozi obveščala o poteku postopka.

Ker se pri podjetju, Z NARAVO, Meta Medved s.p., zavedamo, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora, si zato vedno prizadevamo, po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.